Goochelaar Peter Pocus zorgt voor goochelplezier !


Waar ? In zalen, scholen, huiskamers, op straat, in de tuin, ... en overal waar mag gelachen worden.

Voor wie ? Voor uw vereniging, opendeurdag,
braderij, verjaardag, communie, babyborrel, jubileum …

Per optreden wordt een programma samengesteld
waarbij elke leeftijdsgroep zijn gading vindt. Kinderen en volwassenen worden betrokken bij de show. Kinderen krijgen een diploma van "assistent-goochelaar".

Er kan rond thema's gewerkt worden zoals :

NATUUR De kinderen leren al goochelend over Springer de kikker, Pimpel de koolmees, spinnetje Kruis, het steenuiltje in de knotwilg, bloem Margriet, enz.

CIRCUS De trapeziste springt op magische wijze van de ene trapeze naar de andere, de jongleur heeft problemen, de clown verliest de knopen van zijn jasje, de aap hangt de aap uit, de olifant verdwijnt,  enz ...

CARNAVAL De kinderen zijn verkleed en helpen bij trucs die bij hun personage past.

HALLOWEEN ​ De hand van de mumie heeft magische krachten, spinnen en spoken zijn van de partij, een skelet verliest er het hoofd bij en een vals gebit vindt de gekozen kaart, 

PASEN of LENTE Eieren, bloemen, paasklokken en aprilvissen spelen de hoofdrol.

SINTERKLAAS Er wordt o.a. gegoocheld met speelgoed : een springkoord wordt per ongeluk doorgeknipt en hersteld, met de Teddybeer gebeuren magische dingen ... en Zwarte Piet doet ook mee. Goochelaar Peter Pocus heeft zijn accordeon bij om met de kinderen al zingend Sinterklaas teverwelkomen. 


KERSTMIS De kerstboom wordt op magische wijze versierd met kralen en lichtjes. We hebben dolle pret in het Kerstcircus. Boris de hond heeft voor de gelegenheid zijn kerstmuts op en de Kerstman met zijn rendier doen ook mee.

Er is ook een programma voor een VOLWASSENENPUBLIEK met bv. een demonstratie van een groentesnijder die wat lijkt op een guillotine, een bankbiljet wordt geleend en vat vuur door de schuld van de eigenaar zelf, gekozen speelkaarten worden op een hilarische manier bekend gemaakt, ... Ambiance verzekerd !

GOOCHELWORKSHOP  Leer goochelen met Peter Pocus !  Na de workshop geven de deelnemers een echte goochelshow voor de ouders en grootouders.  Voor kinderen vanaf 8 jaar. Geschikt voor jeugddienst, bib, school, ... 
Peter Pocus gaf bijscholing aan leerkrachten en schreef een handleiding "magie in jouw klas".

  
Straatanimatie : korte goochelacts na mekaar, in combinatie met kleine trucjes (close-up)

Ballonnen plooien op opendeurdag of braderij

Receptie : combinatie van close-up voor volwassenen en korte optredens voor de kinderen

Verjaardagsfeestjes voor kinderen : een namiddagvullend programma met twee goocheloptredens van 30 minuten en een ballonnenfiguur voor elk kind.

Communie- of lentefeest : één goocheloptreden van 50 à 60 minuten.

* Peter Pocus voorziet een geluidsinstallatie, en indien nodig licht en decor